Hem NYHETER Maria Guthke väljs till ny ordförande för Lärarförbundet Student

Maria Guthke väljs till ny ordförande för Lärarförbundet Student

Publicerat av: Redaktionen

Lärarförbundet Student är lärarstudenternas forum för att påverka och förbättra lärarutbildningen och den framtida yrkesrollen.

Under dagens lärarstudentmöte valdes Maria Guthke till ny ordförande.

Maria Guthke väljs till ny ordförande för Lärarförbundet Student

Maria Guthke

– Det är en oerhörd ära att få förtroendet för ett sådant fantastiskt uppdrag. Jag känner mig hedrad och ödmjuk inför uppgiften att föra lärarstudenters röst i Nordens största lärarstudentorganisation, säger Maria Guthke, ordförande för Lärarförbundet Student.

Lärarförbundet Student samlar 33 000 lärarstudenter från alla lärarutbildningar och det gör organisationen till Nordens största lärarstudentorganisation.

Det nya presidiet består av:
Maria Guthke, ordförande, läser till grundlärare F-3 vid Stockholms Universitet

Julia Norman, vice ordförande, studerar till ämneslärare med inriktning mot gymnasieskolan med ämnena svenska som andraspråk och bild vid Göteborgs Universitet

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>