Hem TEKNIK Microsoft släpper nytt inom samarbete och projektstyrning mot skola

Microsoft släpper nytt inom samarbete och projektstyrning mot skola

Publicerat av: Redaktionen

Microsoft släpper nu SharePoint Server 2016 och Project Server 2016.

För kunder och partners erbjuder de nya versionerna stora möjligheter för hybrid-scenarion och är ett tecken på Microsofts fortsatta ambition att göra SharePoint enklare, smartare, säkrare och mer mobilt som en del av Office 365.SharePoint-2016-Office-365.jpg_

– Flera miljarder dokument lagras på olika SharePoint-webbplatser världen över, vilket gjort SharePoint till en central del i hur människor samarbetar, på företag och i skolor. Med de nya versionerna fortsätter vi att utveckla SharePoint för att möta de förändrade behov som uppstår hos företag i takt med digitaliseringen, säger Daniel Siberg, affärsområdeschef för området Application & Services.

Med 2016-versionerna kommer flera förbättringar kring säkerhet, prestanda, drift och mobilitet, samt möjlighet att koppla ihop molntjänster som Office 365 med de befintliga miljöer som redan finns ute hos företagen, vilket skapar stora möjligheter för hybrid-scenarion. Exempelvis kan nu onlinetjänster såsom Delve, Yammer eller Planner i Office 365 kopplas ihop med befintliga lösningar; i lokala datacenter såväl som i molnet. Detta gör att användarna får en sömlös upplevelse och att företagen kan lägga sina resurser på att utveckla sina arbetssätt istället för att migrera teknik.

– I takt med att vårt jobb blir allt mer dynamiskt och digitalt så kommer SharePoint spela en allt större roll för hur vi samarbetar på jobbet. Vi strävar efter att göra det enklare, smartare och säkrare för företagen att använda SharePoint Server och Project Server i hybrid med molnet och ihop med deras befintliga it-lösningar, säger Daniel Siberg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>