Rekordmånga sökande till Malmö Fria Läroverk
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Rekordmånga sökande till Malmö Fria Läroverk inför hösten 2023

Rekordmånga sökande till Malmö Fria Läroverk inför hösten 2023

Publicerat av: Redaktionen

Över 200 elever har sökt Malmö Fria Läroverk som sitt förstahandsval inför hösten 2023, det är rekordmånga.

Skolan satsar hårt på sitt koncept för studier och träning.

Rektor Anders Wramnell tror att konceptet ligger rätt i tiden för att lyckas.

– Vi jobbar tätt mot skolans koncept att kunna kombinera studier med träning. Detta är något som är väldigt uppskattat av våra elever då de kan träna, för hälsans skull eller för att utvecklas inom sin idrott, på skoltid. Våra elever ser också hur deras studier förbättras när de får möjlighet att träna under skoldagen, säger Anders Wramnell rektor för Malmö Fria Läroverk.

En stor anledning till det höga söktrycket grundar sig i skolans elever och personal.

Rekordmånga sökande till Malmö Fria Läroverk– Våra elever är nöjda med både sin utbildning och sina lärare. De pratar med yngre kompisar om skolan och sedan sprider sig ryktet vidare. Detta gör personer nyfikna på att få veta mer om skolan, säger Wramnell.

Under hösten hade man ett högt tryck i skolans monter på gymnasiemässan. Många var intresserade av att lära sig mer om skolan. Framöver kommer skolan att arbeta med att höja kvaliteten på utbildningen ytterligare. Detta genom skolledning och lärares konstanta strävan mot skolans vision ”excellens genom evidens”.

– Jag är väldigt stolt över min organisation och ser fram emot att fortsätta utveckla skolan, avslutar Wramnell.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>