Liber och Kattalo inleder samarbete kring läs- och skrivinlärning
Hem NYHETER Liber och Kattalo inleder ett samarbete kring läs- och skrivinlärning

Liber och Kattalo inleder ett samarbete kring läs- och skrivinlärning

Publicerat av: Redaktionen

Liber och Kattalo går in i ett spännande samarbete för att hjälpa lärare att skräddarsy sin undervisning och stödja elevernas individuella behov när det gäller läsinlärning under de första skolåren.

Kombinationen av Libers Läs!

och Kattalos digitala tjänst ökar lärandet och ger barn och ungdomar bättre möjligheter att utvecklas språkligt.

Med Kattalos digitala läromedel som stöd, kan lärare lätt följa varje elevs individuella utveckling. I kombination med Libers forskningsbaserade läromedel Liber Läs! får lärare en komplett verktygslåda för att stötta elevers läs- och skrivutveckling.

– När lärare har möjlighet att använda Libers Läs! och Kattalos digitala lösning tillsammans i klassrummet skapas en gemensam möjlighet att stötta elever och för lärare att få ihop helheten, säger Charlotte Eriksson, Segmentsansvarig F-3 på Liber.

Tillsammans vill Liber och Kattalo stärka elevernas glädje i sitt lärande genom att göra skolarbetet begripligt och uppgifterna motiverande.

Liber och Kattalo inleder samarbete kring läs- och skrivinlärning–  Vi är övertygade om att mixen mellan analogt och digitalt är nyckeln för en framgångsrik språkutveckling och utbildning i stort, säger Pether Wiklander, VD på Kattalo.

Samarbetet mellan Liber och Kattalo är en viktig milstolpe i vår strävan att hjälpa fler barn att utveckla sina språkkunskaper och undvika läs- och skrivproblematik.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Kattalo och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en positiv inverkan på elevernas lärande, säger Joke Palmkvist, Partneransvarig på Liber.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>