Science Week 3-5 februari sänds digitalt – 80 programpunkter för en hållbar värld
Hem Event Science Week 3-5 februari sänds digitalt

Science Week 3-5 februari sänds digitalt

Publicerat av: Redaktionen

Science Week är ett framtidsinriktat forum för att skapa delaktighet och och ge inspiration för nya hållbara lösningar för framtiden.

Science Week 3-5 februari sänds digitalt – 80 programpunkter för en hållbar värld

Under tre dagar kan du delta i kostnadsfria livesända webbinarier, panelsamtal och workshops om hållbar samhällsutveckling, hållbar produktion, digitalisering och entreprenörskap.

Vi lyfter senaste nytt om hållbar tillväxt och hållbar produktion både inom industrin och i samhällsplaneringen med konkreta exempel från storföretag, samhällsaktörer och ideella sektorn.

Hur säkrar vi framtida svensk produktion? Hur ställer vi om till ett hållbart transportsystem? Hur bygger vi en hållbar stad? Workshops som Cook along med hållbar skolmat, bygg en virituell skulptur eller skapa en prototyp av din idé.

– Vi adresserar aktuella teman inom samhällsutveckling och vårt bärande element är samverkan. Hur kan vi tillsammans främja en hållbar tillväxt i ett hållbart samhälle? Med praktiska exempel visar vi hur såväl små som stora, privata som offentliga verksamheter jobbar och strävar mot en hållbarare värld, berättar Eva Helén, utvecklingsstrateg på Södertälje Science Park.

Mellan den 3:e till 5:e februari hålls ett 80-tal webbinarier, panelsamtal och interaktiva workshops av ett 30-tal medarrangörer. De är öppna för alla och kostnadsfria och sänds live på webbplatsen scienceweek.se och i en kanal på Dagens Industris webbplats.

– Det här är en medial milstolpe för hur konferenser och event ska paketeras för att budskapen ska nå många personer och rätt personer. Vi är stolta över att en modig kund ger oss det här förtroendet. Det är ett privilegium att vi tillsammans tillåts tänka kreativt och satsa på innovativa lösningar i en utmanande tid, säger, Pär Carlsson, Senior Advisor på Bonnier News Brand Studio.

Se hela programmet på scienceweek.se/program2021

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>