Hem NYHETER Seriestorm – serietecknande som pedagogiskt verktyg

Seriestorm – serietecknande som pedagogiskt verktyg

Publicerat av: Redaktionen

Boken Seriestorm vill skapa möten mellan barn från olika samhällsgrupper, i ett rum där de själva får definiera vilka de är.

Författarna kommer med ett hoppfullt budskap: En kreativ värld är möjlig!

Läsaren får praktiska tips som manar till skaparglädje och pedagogiska verktyg som ger förutsättningar att vara mer inkluderande i det pedagogiska arbetet.

Seriestorm – serietecknande som pedagogiskt verktyg

Seriestorm är en handbok i hur man använder serietecknande som pedagogiskt verktyg. Boken ger stöd till den som vill arbeta med pedagogik på ett inkluderande, rättvist och meningsfullt sätt.

Boken innehåller handfasta övningar och tips och vänder sig främst till pedagoger i verksamheter utanför grundskolan, men även till dig som arbetar i skolan.

Hanna Ailaskar, Hanna Una Holmquist, Ylva Oknelid, Malin Skogberg, Sara Taub Mkelle och Astrid Tolke arbetar som serietecknare, illustratörer, konstnärer, formgivare, seriepedagoger och projektledare.

Boken är sprungen ur projektet Seriestorm, där författarna varit med och anordnat serieworkshops över hela Sverige.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>