Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Örebro kommunala gymnasieskolor väljer CoSafe Skolsäkerhet

Örebro kommunala gymnasieskolor väljer CoSafe Skolsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Örebro kommun och dess kommunala gymnasieskolor väljer CoSafe Skolsäkerhet för att tillgodose behovet inom larm, incidenthantering och smart kommunikation.

I Örebro finns ett brett utbud av gymnasieutbildningar i både kommunala och fristående skolor samt Sveriges enda Riksgymnasium för elever med dövhet, hörselnedsättning och kombinerad syn- och hörselnedsättning (dövblindhet).

Örebro kommunala gymnasieskolor väljer CoSafe Skolsäkerhet

Foto: Wikimedia Commons, Örebro Slott

Totalt finns fem kommunala gymnasieskolor och gymnasiesärskolor samt tolv fristående gymnasieskolor i kommunen.

– Vi är väldigt stolta över att bli utvalda som leverantör till Örebro kommun och dess gymnasieskolor. Örebro är ytterligare en stor regionstad som väljer CoSafe vilket visar på hur uppskattad vår lösning blivit på kort tid, säger Lars Blomgren, CoSafe Technology AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>