SETT 2024 stärker samverkan med Sveriges Lärare
Hem UTBILDNING SETT 2024 stärker samarbetet med Sveriges Lärare

SETT 2024 stärker samarbetet med Sveriges Lärare

Publicerat av: Redaktionen

SETT, Skandinaviens ledande konferens och mässa inom innovativt och livslångt lärande, meddelar med stolthet sitt fortsatta och fördjupade samarbete med Sveriges Lärare.

Samarbetet som kompetenspartners syftar till att främja erfarenhetsutbyte, lärande och kunskapskapsutveckling för lärarna inom alla skolformer för att på bästa sätt stötta och forma framtidens utbildningsbehov och kompetensutveckling.

SETT har alltid varit en dynamisk mötesplats där lärare, pedagoger och utbildningsexperter samlas för att utforska de senaste innovationerna inom utbildningsteknologi och pedagogisk praxis. Genom detta samarbete förstärker SETT sin roll som en plattform för kunskapsdelning och samarbete, där Sveriges Lärare kommer att spela en central roll.

Genom att samla lärare och skolledare på SETT skapas en unik möjlighet att dela bästa praxis, utmana konventionella tankesätt och lära av varandras framgångar och utmaningar.

Åsa Fahlén, förbundsordförande, Sveriges Lärare kommenterar vikten av att skapa rätt förutsättningar tillsammans, ”Alla drabbas; lärare, barn och elever när man sparar på skola och förskola. Men i förlängningen slår detta mot hela Sveriges framtid. Tillsammans skapar vi bättre förutsättningar för en hållbar, utvecklande och stolt lärarprofession. Tillsammans bildar vi Sverige.”

SETT 2024 stärker samverkan med Sveriges LärareSamarbetet mellan SETT och Sveriges Lärare kommer att presentera ett seminarieprogram med spännande och ny kunskap, workshops och paneldiskussioner som belyser de aktuella ämnena inom utbildningsområdet. Deltagarna kommer att ges möjlighet att nätverka, dela idéer och lära av varandra på en djupare nivå.

Sveriges Lärare ingår i kompetensgruppen som sedan tidigare består av Skolverket, Swedish Edtech Industry, Sveriges Skolledare, Sollentuna kommun, Uppsala kommun och Internetstiftelsen.

SETT arrangeras på Kistamässan 16-18 april 2024, registreringen öppnar i slutet av oktober.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>