Hem EFTER PLUGGET Jorden runt på 45 minuter – Shohaz familjekonsert

Jorden runt på 45 minuter – Shohaz familjekonsert

Publicerat av: Redaktionen

Lördag den 22 februari åker vi jorden runt på 45 minuter med musikgruppen Golbang.

Sånger på många olika språk och dans varvas med humor för barn från 5 år på Musikaliska.

Jorden runt på 45 minuter - Shohaz familjekonsert 3Musikgruppen Golbang tar med publiken på en resa med musik, dans och glädje där barnen får uppleva hur tunga, svängiga rytmer från Turkiet fungerar tillsammans med gåshuds-framkallande melodier från Iran och svenska vemodiga sånger tillsammans med glädjefyllda sånger från Argentina.

Barnen inbjuds att sjunga med på olika språk, lära sig kurdisk ringdans och klappa olika rytmer. Sångerna framförs på svenska, persiska, baluchiska, turkiska och kurdiska och det bjuds också på persisk folkdans och virvlande Sufidans.

I ett musikaliskt fyrverkeri ger Golbang oss en humoristisk inblick i varandras olikheter och likheter och hur allting mellan oss människor hänger ihop.

Tid och plats

Musikaliska, Nybrokajen 11, Stockholm
Lördag 22 februari kl 14.00

Speltid
ca 45 min (ingen paus)

Medverkande

Rostam Mirlashari – sång och stränginstrumentet Tanborag
Liliana Zavala – slagverk och sång
Daniel Reid – saxofoner, flöjter och sång
Mahsa Poorramazan – dans
Bamshad Mirlashari – piano och sång

Se filmtrailer Shohaz- Jorden Runt med Golbang

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>