Välkommen till Gymnasiemässan 2023
Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Välkommen till Gymnasiemässan på Conventum Arena

Välkommen till Gymnasiemässan på Conventum Arena

Publicerat av: Redaktionen

Torsdagen den 5 oktober är det dags för 2023 års Gymnasiemässa på Conventum Arena.

– Gymnasiemässan är ett perfekt tillfälle för ungdomar, som ska söka till gymnasiet, att få veta mer om det program de är intresserade av.

Välkommen till Gymnasiemässan 2023-På mässan går det att träffa och ställa frågor till elever och lärare från både kommunala och fristående gymnasieskolor i hela Örebro län. Varje skola har en egen monter, där det finns information om vilka gymnasieprogram och profiler de erbjuder, säger Thomas Strömberg, projektledare för Gymnasiemässan Örebro.

Gymnasiemässan vänder sig till både elever och föräldrar som vill få mer information om möjliga utbildningsvägar och som vill möta andra elever som kan berätta om hur det är att läsa ett visst gymnasieprogram – på riktigt!

Tid och plats
Gymnasiemässan är öppen kl. 8.30–19 och hålls i Conventum Arena.

  • Elever från årskurs 9 är välkomna mellan kl. 8.30–15.
  • Årskurs 8–9 samt föräldrar och anhöriga kl. 15–19.
  • Seminarium med studie- och yrkesvägledare kl. 17 och kl. 18, då finns även teckentolk på plats.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>