Hem NYHETER Studybuddy lanserar ny hemsida

Studybuddy lanserar ny hemsida

Publicerat av: Redaktionen

Den 1 september 2017 lanserade Studybuddy AB en ny hemsida med helt ny funktionalitet.

Studybuddy har sen starten 2004 hjälpt tusentals elever i Sverige att nå sina mål och den nya hemsidan ska förbättra kundupplevelsen och möjliggöra för hjälp i ännu större utsträckning.

Att anlita läxhjälp är ett stort och viktigt beslut för många familjer. För föräldrarna gäller det deras barns framtid och givetvis är det avgörande vilken person som kommer och ska hjälpa till. Att personen är passande även bortom ämneskunskaper är viktigt för att förälder och elev ska känna sig trygga med beslutet. Den personliga matchningen mellan elev och studybuddy är nyckeln till att nå de mål som sätts upp och något som Studybuddy under alla år lagt stor vikt vid. I och med företagets nya hemsida blir alla studybuddyprofiler synliga för de som söker läxhjälp och det är möjligt att välja sin profil redan i en första intresseanmälan.

Studybuddy lanserar ny hemsida

– Tidigare har vi alltid ringt upp nya kunder för att göra en behovsanalys och därefter matchat eleven med en passande studybuddy. Nu öppnar vi upp för elever och föräldrar att själva sitta hemma i soffan och välja mellan hundratals lärare. Vi vet att studybuddyn blir en viktig förebild och det är inte mer än rätt att eleven vår vara med och välja , säger Max Henrikson, VD på Studybuddy.

Ökad interaktion med kunderna redan från första kontakten gör att läxhjälpen kan komma igång snabbare. Som kund kan man se om man har många profiler som enkelt skulle kunna hjälpa till, eller om man kanske ska testa ett annat upplägg än det man först tänkt. Bor man exempelvis långt från de städer där de flesta studybuddies bor så kan man enkelt testa att byta till en annan undervisningsplats eller testa läxhjälp online för att snabbt få den hjälp man behöver.

– Många av våra kunder är i behov av att komma igång snabbt med läxhjälpen och ökade valmöjligheter på vår hemsida gör att uppstart tillsammans med oss ofta kortas ner. Det innebär också att vi får ett större fokus på läxhjälp online och det är vi givetvis glada över eftersom det ökar våra möjligheter att kunna hjälpa elever runt om i hela landet , berättar Max.

Studybuddy har under hela 2017 sett en ökad efterfrågan av studiestöd och läxhjälp hos elever i Sverige. Vid starten av det nya läsåret har efterfrågan varit den dubbla jämfört med 2016 och målet är att självklart att kunna erbjuda hjälp till alla elever som är i behov av extra stöd under skolgången. Max Henrikson och övriga anställda hos Studybuddy förbereder nu det nya läsåret med en storsatsning på rekrytering: ” Vi har märkt en tydlig ökning i vårt kundinflöde och vi jobbar hårt för att kunna möta detta behov genom att nyanställa hundratals studenter från universitet och gymnasieskolor ”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>