Tillsammans för Haninge gav 275 ungdomar feriepraktik 2022
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Tillsammans för Haninge gav 275 ungdomar feriepraktik under 2022

Tillsammans för Haninge gav 275 ungdomar feriepraktik under 2022

Publicerat av: Redaktionen

Coca-Cola i Sverige deltar årligen i projektet Tillsammans för Haninge för att stötta ungdomars kompetensutveckling, självkänsla och öppna vägen till ett första arbete.

Under 2022 fick 275 ungdomar från Jordbro och Haninge kommun sommarjobb genom projektet.

Tillsammans för Haninge gav 275 ungdomar feriepraktik 2022

Sommaren 2022 arbetade 275 ungdomar från Jordbro och Haninge kommun med att förbättra sina bostadsområden.

Tillsammans för Haninge drivs av Haninge kommun och det lokala näringslivet, och erbjuder ungdomar feriepraktik i sina egna bostadsområden. Målet är att öka trivsel och trygghet i närmiljön, samt att ge förutsättningar för fler unga vuxna att introduceras i arbetslivet.

Ungdomarna arbetade med att förbättra sina bostadsområden genom att bland annat rusta upp lekparker, installera pantrör, plocka skräp och bygga planteringslådor.

De gjorde även studiebesök på vår anläggning i Jordbro för en workshop i CV-skrivning och givetvis en guidad tur i produktion och lager.

– För oss är det viktigt att samverka inom det lokala samhället och stötta projekt som stärker och förenar medborgare. Vi är glada att projektet leder till att fler unga vuxna får möjligheten till ett första jobb, säger Lisa Wahlström, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på Coca-Cola Europacific Partners i Sverige.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>