Hem NYHETER Stockholms studentbostäder väljer Iver som ny IT-driftleverantör

Stockholms studentbostäder väljer Iver som ny IT-driftleverantör

Publicerat av: Redaktionen

Stockholms studentbostäder, störst på studentbostäder i Sverige, har valt Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster.

Avtalet sträcker sig över tre år och är värt cirka 6 mkr. Färdig leverans och full driftsättning är planerad till slutet av november 2020.

Stockholms studentbostäder väljer Iver som ny IT-driftleverantörStiftelsen Stockholms studentbostäder, störst på studentbostäder i Sverige med omkring 8 000 rum och lägenheter i Stockholm, Solna, Nacka, Täby och Huddinge, har valt Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster. Iver tar ett helhetsansvar för Stockholms studentbostäders IT-drift genom leverans av serverdrift, klienthantering, nätdrift, SPOC och användarsupport samt Office 365.

– Vi satsar stort på digitalisering framöver och Iver blir en viktig partner i detta. Vi är ”av, för, med studenter” och för att möta våra hyresgästers behov på bästa sätt vet vi att vi behöver ligga i framkant digitalt, säger Andreas Warg, IT- och digitaliseringschef på Stockholms studentbostäder.

– Det är förstås mycket viktigt för vår fortsatta tillväxt att vi vinner nya kunder och vi på Iver är självklart glada över att Stockholms studentbostäder nu är kund.

Under upphandlingen har vi varit lyhörda för Stockholms studentbostäders behov och krav avseende teknisk lösning, vårt hållbarhetsarbete och den nyckelkompetens vi ställer upp med i centrala roller som KAM, TAM och SDM. Vi har presenterat en relevant och hållbar lösning och våra engagerade medarbetare kommer säkerställa att Stockholms studentbostäder blir en nöjd kund, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>