Hem NYHETER Umeå universitet väljer Freja eID

Umeå universitet väljer Freja eID

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man tecknat avtal med Umeå universitet om användning av e-legitimationen Freja eID i verksamheten.

Avtalet innebär en fast månadsintäkt för Freja eID Group.

Umeå universitet väljer Freja eID

Umeå universitet blir därmed det tredje universitetet att teckna avtal för användning av Freja eID för elektronisk identifiering av användarna.

Johan Henrikson, VD Freja eID Group kommenterar:

”Vi tecknar i allt högre grad fastprisavtal med våra kunder och bygger sakta men säkert upp en stabil bas av återkommande intäkter över tiden. För kunderna skapar det också en tydlig förutsägbarhet kring kostnaderna och en möjlighet att skala sin digitala transformation utan att kostnaden för digitala identiteter skjuter i höjden.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>