Välkommen till en kväll om skola med avdelning stockholm
Hem HÄLSA Välkommen till en kväll om skola med avdelning stockholm

Välkommen till en kväll om skola med avdelning stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Upplevelser och åsikter om ens barns skolgång kan variera stort – från tillfredsställelse till frustration.

Därför bjuder vi in till en föreläsning som fokuserar på skolans utmaningar och möjligheter för barn med Downs syndrom.

Vi ställer oss frågan: vilka förutsättningar och framgångsfaktorer krävs för att främja ett optimalt lärande och en positiv utveckling för våra barn?

Möt Robert Öberg, vår expert och tillika ombudsman hos riksförbundet FUB, som är djupt engagerad i att främja en inkluderande utbildning. Med sin omfattande erfarenhet och kunskap inom utbildning för barn med särskilda behov, kommer Robert att leda diskussionen.

Välkommen till en kväll om skola med avdelning stockholmKom och dela med dig av dina erfarenheter. Ditt engagemang är nyckeln till att driva förändring och förbättring inom utbildningssystemet. Anslut dig till oss för en inspirerande kväll där vi tillsammans utforskar vägar mot en mer inkluderande och rättvis skolutbildning för våra barn.

Plats: Tjärhovsgatan 6, 11621 Stockholm. Studieförbundet Vuxenskolas lokaler vid Medborgarplatsen

Datum: Onsdagen den 17 april.

Vi öppnar dörrarna: kl 17:30 och bjuder på mat och dryck

Föreläsning startar: 18:00 och håller på till ca 19:30

Välkomna att lyssna, ställ era frågor och njut av mat tillsammans med oss!

Meddela oss på stockholm@svenskadownforeningen.se eller via Facebook om ni vill delta. Var vänlig och meddela också eventuell specialkost.

Mvh

Styrelsen avd. Stockholm

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>