Vårens skolbesök och utlåningsmaterial!

Nu är det dags att blicka framåt!

Vårens skolbesök och utlåningsmaterial! 1Vi har redan nu öppnat upp bokningen för vårens skolbesök hos oss! Du har också möjlighet att låna material från oss som stöd i din teknikundervisning i klassrummet. Vi ser fram emot att stötta och inspirera i er teknikundervisning!

Vårens nyhet är skolbesöket Hemlig kemi som riktar sig mot åk 2-3. Ta på er labbrockarna och låt oss experimentera tillsammans! Läs mer om detta, samt alla våra andra skolbesök här.

Du skickar en bokningsförfrågan på det skolbesök du är intresserad av. Vi vet att det brukar vara högt tryck och vi ber er att endast skicka en bokningsförfrågan så att fler skolor och klasser får chansen att delta i aktiviteter hos oss.

Har du en önskan om nytt teknikmaterial till klassrummet? Din önskan kan gå i uppfyllelse! Klicka här och boka det utlåningsmaterial du är intresserad av. Materialet lånas till ditt klassrum under en begränsad period. Är materialet nytt för dig? Då anmäler du dig även till tillhörande 60-minuters introduktion.