Hem NYHETER ​Cool Minds inspirerar barn under höstlovet!

​Cool Minds inspirerar barn under höstlovet!

Publicerat av: Redaktionen

Bara för att vädret blir gråare, betyder det inte att man ska sluta ha skoj! Under höstlovet bjuder Cool Minds in till en massa spännande aktiviteter för barn i hela Skåne.

Utöver ordinarie kurser och drop in verksamhet kommer det i Folkets Park arrangeras pyssel, experiment och shower.

​Cool Minds inspirerar barn under höstlovet!

Allt med tema höst och halloween! Bland annat kommer Cool Minds att spränga pumpor med gummiband, ha en show med kolsyreis och skapa icke-newtonsk vätska.

Cool Minds kommer också att besöka Valen Gallerian i Trelleborg under den 27-28 oktober samt den 3-4 november. Där kommer det att arrangeras en slimeshow! Aktivitetsledarna går igenom olika typer av slime och förklarar vetenskapen bakom varje recept. Barnen får ta med en bit slime hem!

Även Helsingborg kommer att få ett lite längre besök, från och med den 26/10 till den 4/11! Cool Minds kommer att delta i köpcentret SöDERs invigning och bjuda på höstlovsaktiviteter för barn. Varje dag introduceras nya ämnen och aktiviteter!

Alla aktiviteter passar nyfikna barn som är 5 år och äldre. Eventen i Folkets Park, Valen Gallerian och SöDER är kostnadsfria!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>