Bytdators stora lager-REA har börjat!
Hem TEKNIK Bytdators stora lager-REA har börjat!

Bytdators stora lager-REA har börjat!

Publicerat av: Redaktionen

Alla begagnade datorer hos Bytdator.se har minst 10% rabatt till och med den 30/6!

Bytdator.se har organiserat en lager-REA flera år i rad.

Deras lager-REA ger dom ett tillfälle att rensa och minska påfrestningen på lagret samtidigt som kunderna får möjligheten att köpa mycket prisvärda produkter. Men det är inte bara datorer som har rea priser. Alla produkter på deras webbsida har minst -10% rabatt, så det går att hitta någonting för alla! Rabattkampanjen gäller fram tills 30 juni.

Studentdatorer

Bytdators stora lager-REA har börjat!Ska du studera i höst? Nu är ett perfekt tillfälle att köpa en bärbar dator för studier till ett rabatterat pris. Begagnade företagsdatorer är både prisvärda och håller hög kvalitet. De passar utmärkt som studentdatorer och håller under hela studietiden. Vet du vilken typ av bärbar dator som är rätt för dina studier? Om du behöver hjälp så kan du fråga deras kundtjänst eller läsa bloggposten som handlar om hur du hittar rätt studentdator för dig.

Datorer att ta med på resan

Ska du resa i sommar? En bärbar dator under 14″ är ofta lätt och hållbar och passar utmärkt att ta med på resan. En bärbar under 14″ är också perfekt för dig som alltid är på språng. Köper du till exempel en Lenovo ThinkPad så kan du vara säker på att du får en oerhört hållbar dator som klarar av de flesta krävande situationer. Många ThinkPads har också klarat den Amerikanska militära standarden för hållbarhet.

Datorer för streaming

Du kan också hitta ett stort antal större bärbara datorer över 14″ i Bytdators lager-REA. En bärbar dator i den storleken passar perfekt för att kolla på filmer eller serier. De flesta större bärbara datorer har också ett separat numeriskt tangentbord som gör det enklare att göra till exempel kalkylblad.

Speldatorer för underhållning

I lager-REAN hittar du också billiga GreeniX-speldatorer som gör sommarlovet lite roligare! På grund av bristen på grafikkort som just nu råder i världen så är tillgången på speldatorer dålig på vissa ställen och du kan behöva vänta i flera månader på den beställda datorn! Bytdator.se säljer endast gamingdatorer som omedelbart är tillgängliga och datorerna levereras normalt inom några arbetsdagar.

Ta hjälp av Bytdators kundtjänst

Har du svårt att hitta rätt dator för dig? De professionella kundtjänstmedarbetarna hos Bytdator.se finns att kontakta på både chatt och telefon och kan hjälpa dig att hitta rätt dator för dina behov. Telefon och chatt är öppet vardagar från 9.00-16.30. Du kan också skicka ett mejl till info@bytdator.se och få tips och råd där. En dator ska hålla länge och det är viktigt att hitta rätt dator. På Bytdator.se försöker de alltid erbjuda kunden den dator som passar bäst för hens behov och de vill till exempel inte sälja en dyrare dator än vad kunden behöver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>