Hem NYHETER Bli ’Master of the flames’ med Gasnätet Stockholms nya dator- och mobilspel

Bli ’Master of the flames’ med Gasnätet Stockholms nya dator- och mobilspel

Publicerat av: Redaktionen

Gasnätet Stockholm lanserar nu dator- och mobilspelet ”Master of the flames” på sin webbplats.

Med spelet vill Gasnätet visa stockholmarna vad de gasfrälsta redan vet; att gasspisar är enkla, roliga och trygga.

Bli ’Master of the flames’ med Gasnätet Stockholms nya dator- och mobilspel

Spelaren utmanas i att manövrera lågan på spisen och i ugnen genom olika kök i ett rafflande tempo.

-Vi upplever att en del nya kunder är osäkra på hur man använder sina gasspisar. Stockholm är med sitt gasnät och många lägenheter med gas unikt i Sverige och många som flyttar in har sällan eller aldrig lagat mat på gas och kan behöva en introduktion, säger Cecilia Hedqvist, VD på Gasnätet Stockholm.

I spelet, som finns att spela gratis på gasnatetstockholm.se, får spelaren lära sig hantera gaslågan på spisen och i ugnen på tre olika banor i stegrande tempo, från vanlig lägenhetsspis till maffig restaurangspis.

-Spel är kul både som pedagogiskt hjälpmedel och kommunikationskanal. Vi hoppas också nå en yngre publik och väcka intresset för gas, säger Cecilia Hedqvist.

”Master of the flames” är skapat av digitalbyrån Oxys på idé från Gasnätet Stockholm. Spelet hämtar inspiration från stockholmarnas egna kök, men även från spel som Guitar Hero och Toca Boca.

Länk: Spela ‘Master of the flames’ här

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>