Hem DEBATT Bredband2 vann upphandling till c:a 4 000 studenter

Bredband2 vann upphandling till c:a 4 000 studenter

Publicerat av: Redaktionen

Bredband2 vann upphandling till c:a 4 000 studenter vid Uppsala universitet

Bredband2 har vunnit en upphandling av bredband till Uppsala universitets studenter via en sammanslutning av nationerna och stiftelserna. Avtalet löper över 5 år och gäller c:a 4 000 lägenheter. Beräknat ordervärde är c:a 10Mkr.

Breband 2

”Det känns fantastiskt kul att vi får möjlighet att leverera till studenterna i Uppsala. Nu levererar vi bredbandstjänster till de två äldsta och mest meriterade universiteten i Sverige eftersom vi sedan tidigare har avtal om leverans till c:a 10 000 studenter vid Lunds universitet. Eftersom jag själv varit mycket aktiv inom studentvärlden tidigare i Lund och även spenderat mycket tid i Uppsala på olika aktiviteter så värmer detta extra i hjärtat”, säger Daniel Krook, VD Bredband2.

”Bredband2 har god erfarenhet av att leverera stora bredbandsinstallationer, vilket inte minst deras referenser visar. Vi ser även en hög kvalitet på tjänsten, hög driftssäkerhet, bra öppettider för support och snabba hanteringstider som viktiga faktorer och de är vana vid studenter med hög omsättning på lägenheter”, säger Rolf Kroon, representant för nationerna och stiftelserna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>