Den nya klimatsmarta plattformen för föräldrar och barn är här
Hem UTBILDNING Den nya klimatsmarta plattformen för föräldrar och barn är här

Den nya klimatsmarta plattformen för föräldrar och barn är här

Publicerat av: Redaktionen

Gröna Hjältar driver en grön förändring via sin klimatsmarta plattform, och skapar förutsättningar för att föräldrar och barn enkelt ska kunna engagera sig för miljön och genom medvetna val samla poäng att nyttja på olika sätt.

Via Gröna Hjältars plattform kan föräldrar dels enkelt cirkulera sina barns urvuxna kläder, skor & accessoarer och få hela värdet tillbaka i poäng att nyttja med en gång och dels låta sina barn kliva in i rollen som sin egen gröna superhjälte för att delta i gröna utmaningar som de kan lära sig av och samla poäng från.

Med sina poäng kan föräldrar sedan konsumera hållbart och än mer prisvärt än att köpa nytt eller begagnat på annat sätt. Poängen kan också nyttjas till att lösas in mot spännande presentkort och erbjudanden.

Från lansering har Gröna Hjältar ingått ett samarbete med Albert, en pedagogisk lärplattform med roliga karaktärer att följa i en äventyrlig och engagerande resa mot mer kunskap. Poängen som föräldrar och barn samlar på sig via Gröna Hjältar kan sedan nyttjas i en poängshop där Albert erbjuder gratis medlemskap för barn och deras föräldrar.

Båda parter ser mycket positivt på samarbetet.

Den nya klimatsmarta plattformen för föräldrar och barn är här - Gröna Hjältar!Joseph Tekie, CMO och en av grundarna till Gröna Hjältar säger:
För oss var det solklart att kontakta Albert, som vi anser vara en ledande aktör med sina pedagogiska app för barn. Med Albert som samarbetspartner gör vi det kul och givande för barn att lära sig om hur de kan påverka miljön genom medvetna val. Tillsammans tar vi ansvar och skapar förutsättningar för framtidens problemlösare att göra skillnad – för dem och deras gröna framtid!

Kajsa Lernestål, Marknadschef på Albert säger:

När vi kom i kontakt med Gröna Hjältar kändes ett partnerskap som en självklarhet. Albert vill att det ska vara kul och enkelt att lära sig nytt precis som Gröna Hjältar vill att det ska vara kul och givande att bidra till en mer hållbar framtid. Vi vill båda göra världen till en bättre plats för morgondagens generation!

Gröna Hjältar riktar sig till föräldrar och barn i hela Sverige samt förskolor, skolor och idrottsföreningar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>