Din skolas Plan för bättre och bättre undervisning – klar redan i augusti
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Din skolas Plan för bättre undervisning – klar redan i augusti

Din skolas Plan för bättre undervisning – klar redan i augusti

Publicerat av: Redaktionen

I vår startar första omgången av vår nya utbildningsserie via webben – Good to Great! 

Lägg 45-60 minuter vid 8 tillfällen den här terminen och in i augusti.

Din skolas Plan för bättre och bättre undervisning – klar redan i augustiRusta dig själv – som skolchef eller rektor – för att systematiskt leda kärnan i skolans kvalitetsarbete med fokus på de viktiga detaljerna av undervisning på vetenskaplig grund.

Under utbildningen handleder vi dig kring att skriva en Plan för bättre och bättre undervisning inför de kommande läsåren.
Väljer du kursstart i april blir din/skolans/kommunens plan klar inför nästa läsår.
Väljer du kursstart augusti blir den istället klar i december.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Arbetssätt för utvecklingsglädje
Utbildningens innehåll ger dig insikter för att leda med arbetssätt på skolan som leder till utvecklingsglädje kring undervisning för studiero, motivation, lärande och kunskapsutveckling. Bilden nedan är saxad från innehållsförteckningen till en av de inspirationsmallar för att skriva en plan som ingår i kursmaterialet.

Välkomna!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>