Miss Li släpper nya singeln ”Hälsa Gud” och uppträder på Idolfinalen
Hem EFTER PLUGGET Miss Li släpper nu nya singeln ”Hälsa Gud” och uppträder på Idolfinalen

Miss Li släpper nu nya singeln ”Hälsa Gud” och uppträder på Idolfinalen

Publicerat av: Redaktionen

Miss Li är en ständig hitmakare som under de senaste åren befäst sig som en av Sveriges absolut främsta artister och låtskrivare med låtar som ständigt toppar radio och streaminglistorna.

Från att de senaste släppen ha läst Instruktionsboken, varit Komplicerad, behövt gå i Terapi så är det nu dags för Miss Li att Hälsa Gud.

Nya singeln ”Hälsa Gud” släpps den 28 oktober och är skriven tillsammans med Miss Lis ständiga vapendragare Sonny Gustafsson, som också producerat den.

Idag presenteras även att Miss Li är en utav artistakterna på Idolfinalen 2022 som äger rum på Tele 2 Arena den 25 november. Idolpubliken och tv-tittarna kommer bjudas på en riktig hitkavalkad.

Lyssna på ”Hälsa gud” här

Miss Li släpper nya singeln ”Hälsa Gud” och uppträder på Idolfinalen

dags för Miss Li att Hälsa Gud

Det var drygt ett år sen Miss Li släppte kritikerhyllade albumet ”Underbart i all misär”. Ett album som upp till idag streamats över 100 miljoner gånger. I våras följde Miss Li upp framgångarna med singeln ”X” som nått över 25 miljoner streams och som fortfarande ligger etta på svenska radiolistan och Svensktoppen. Tidigare i år utnämndes Miss Li till Årets kvinnliga artist på Rockbjörnen. Förgående år (2022) belönades Miss Li med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och blev tillskriven titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist.

Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer så är Miss Li ständigt aktuell på den svenska popscenen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>