Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Ny onlinekurs: Vintergatan – skapa din verksamhetskarta digitalt!

Ny onlinekurs: Vintergatan – skapa din verksamhetskarta digitalt!

Publicerat av: Redaktionen

För första gången, i en skräddarsydd mall och pedagogiskt flöde, lär vi ut hur du bygger upp och arbetar med Vintergatan på en digital board i samarbetsplattformen Miro.

Kursen är helt igenom webbaserad och hålls i realtid.

Ny onlinekurs: Vintergatan - skapa din verksamhetskarta digitalt!

Du lär dig grunderna i metoden och arkitekturmodellen Vintergatan samtidigt som du skapar en Vintergata över din egen verksamhet med stöd från verksamhetsarkitekterna Cecilia Nordén och Helena Grim från IRM.

I en tid av dramatisk förändring är det mer avgörande än någonsin att ha samsyn och koll på läget i verksamheten. Vintergatan utgör ett ovärderligt beslutsunderlag genom analyser där vi kan se beroenden, värdeströmmar, kund- och leverantörsresor mm.

Datum för premiäromgången är 27-28 maj + 9 juni 2020.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>