Dublin Business School lockar nya studenter med Unit4 Student Management

Unit4 meddelar idag att den största privata högskolan på Irland, Dublin Business School (DBS), har valt att stötta befintliga och locka nya studenter med Unit4s studentadministrationslösning Unit4 Student Management.

Valet av Unit4 Student Management, byggd på Microsofts molnplattform Azure, har gjorts för att stötta den irländska handelshögskolans såväl nationella som internationella tillväxtplaner. Expansionsplanerna bygger på att profilera högskolan med hjälp av en digital studentupplevelse i världsklass.

– Vi behövde en plattform för studentadministration som matchade våra studenters förväntningar på digitala tjänster och som enkelt kunde integreras med våra befintliga externa system, exempelvis CAO och HEA, förklarar Andrew Conlan-Trant, verkställande dekan på DBS. Unit4 Student Management utsågs till vinnare efter en tuff urvalsprocess

– lösningens molnplattform kommer förse studenter med bekväm och lättillgänglig administration så att de istället kan fokusera på sina studier, och då lösningen ligger i molnet kan vi vid behov enkelt skala upp institutionen vilket ger oss den flexibilitet vi behöver under kommande expansionsfas.