Hem NYHETER Dublin Business School lockar nya studenter med Unit4 Student Management

Dublin Business School lockar nya studenter med Unit4 Student Management

Publicerat av: Redaktionen

Unit4 meddelar idag att den största privata högskolan på Irland, Dublin Business School (DBS), har valt att stötta befintliga och locka nya studenter med Unit4s studentadministrationslösning Unit4 Student Management.

Valet av Unit4 Student Management, byggd på Microsofts molnplattform Azure, har gjorts för att stötta den irländska handelshögskolans såväl nationella som internationella tillväxtplaner.

Expansionsplanerna bygger på att profilera högskolan med hjälp av en digital studentupplevelse i världsklass.

Dublin Business School lockar nya studenter med Unit4 Student Management

– Vi behövde en plattform för studentadministration som matchade våra studenters förväntningar på digitala tjänster och som enkelt kunde integreras med våra befintliga externa system, exempelvis CAO och HEA, förklarar Andrew Conlan-Trant, verkställande dekan på DBS. Unit4 Student Management utsågs till vinnare efter en tuff urvalsprocess

– lösningens molnplattform kommer förse studenter med bekväm och lättillgänglig administration så att de istället kan fokusera på sina studier, och då lösningen ligger i molnet kan vi vid behov enkelt skala upp institutionen vilket ger oss den flexibilitet vi behöver under kommande expansionsfas.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>