JENSEN förskola startar i Gunsta, Uppsala kommun
Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA JENSEN förskola startar i Gunsta, Uppsala kommun Hösten 2023

JENSEN förskola startar i Gunsta, Uppsala kommun Hösten 2023

Publicerat av: Redaktionen

Hösten 2023 öppnar vi JENSEN förskola Gunsta som ligger i Uppsala.

Förskolan, som byggs av Skanska, kommer att erbjuda plats för upp till 140 barn i åldrarna 1-5 år fördelade på 8 avdelningar.

JENSEN förskola startar i Gunsta, Uppsala kommun

JENSEN förskola Gunsta öppnar hösten 2023

Med naturen inpå knuten blir detta en trygg och kreativ miljö, idealisk för barnens utveckling och lärande.

Förskola med naturnära läge 
Förskolan har en stor och härlig gård samt nära till till skog, natur och kollektivtrafik. Detta ger oss goda förutsättningar för att erbjuda barnen många spännande äventyr. Med egen kock och kök skapar vi de bästa förutsättningarna för att ge barnen en hälsosam och varierad kost.

”Vi ser fram emot att få erbjuda alla barnfamiljer i Gunsta en förskola utöver det vanliga. Vi fokuserar inte bara på trygghet, trivsel och hälsa utan adderar även ett utökat fokus på kunskaper som vi vet kommer ge barnen en extra skjuts in i skolan när det är dags.”, säger Linda Alm, Verksamhetschef på JENSEN förskola.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>