Untitled 18
Hem NYHETER En vecka kvar till Teach for Swedens Sommarinstitut!

En vecka kvar till Teach for Swedens Sommarinstitut!

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det bara en vecka kvar innan året Sommarinstitut drar igång för våra deltagare i ledarskapsprogrammet.

En viktig utbildningsdel i Teach for Swedens ledarskapsprogram är Sommarinstitutet (SI) som bedrivs på Stensunds folkhögskola utanför Trosa.

Där samlas deltagarna varje sommar för att förbereda sig inför arbetet i skolan.

En vecka kvar till Teach for Swedens Sommarinstitut!Den grupp som kommer att påbörja sitt arbete på skolan till hösten får ett två veckor långt institut med innehåll som gör dem redo för att kliva in i klassrummen och göra skillnad. De får praktiska verktyg för undervisning och ledarskapet i klassrummet samt många nya vänner som jobbar för samma sak.

De deltagare som redan gått ett år av programmet har ett kortare SI. Här är fokus att samla gruppen några dagar och utveckla deras ledarskap utifrån individen, gruppen och system.

Vi önskar våra programdeltagare härliga dagar under Sommarinstitutet!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>