Hem NYHETER Ett spännande sätt att lära dina barn kodning

Ett spännande sätt att lära dina barn kodning

Publicerat av: Redaktionen

Codey Rocky är en kodningsrobot från Makeblock och är lämplig för barn i åldrarna 6 år och uppåt.

Kombinationen av lättanvänd robotteknik och grafisk programmering ger alla barn möjlighet att ta sina första steg inom kodning och samtidigt utforska sin kreativitet.

Ett spännande sätt att lära dina barn kodning

Cirkapris 1.300,00 SEK inkl. moms

Med mer än 10 programmerbara elektroniska moduler inklusive sensorer, IR-mottagare, LED-display m.m. kan Codey Rocky programmeras för att fungera på många roliga sätt.

Den kan programmeras för att designa spel som förbättrar barnens förmågor inom kreativitet, konst, musik och logiskt tänkande.

Använd kodning för att anpassa uttryck, för att se tiden, väder och andra personliga meddelanden som visas på Codeys stora LED-skärm, och låt din nya kompanjon vakna till liv.

Makeblocks mBlock 5 programmeringsprogram är baserat på MITs visuella programmeringsspråk Scratch 3.0 för att garantera att nybörjare kan komma igång med kodning på några minuter. Allt du behöver göra är att dra och släppa! Med bara ett klick kan du göra din visuella kod till Python-kod och fortsätta att lära dig ett avancerat och praktiskt språk.

Codey Rocky distribueras av Deltaco och finns att köpa hos välsorterade återförsäljare

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>