Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Här startar Realgymnasiet i Trollhättan

Här startar Realgymnasiet i Trollhättan

Publicerat av: Redaktionen

Nästa höst startar Realgymnasiet i Trollhättan.

Nu är det fastställt att den nya skolan kommer att ligga på Lasarettsvägen 9, i fastigheten ”Läkaren 1” som ligger i de centrala delarna av Trollhättan.

Här startar Realgymnasiet i Trollhättan

Fastigheten ”Läkaren 1″ där Realgymnasiet kommer att starta.

Realgymnasiet kommer att erbjuda utbildningar inom Naturbruksprogrammet med inriktning Hund, Häst, Djurvård och Natur och Äventyr.

Lokalerna hyrs av fastighetsägaren Kungsleden och kommer att renoveras och anpassas för Realgymnasiets specifika verksamhet. Fastigheten har redan ett utbildningsfokus och har andra hyresgäster inom utbildningsverksamhet.

-Vi är mycket glada över att vår befintliga hyresgäst, Lärande i Sverige, som driver Realgymnasiet har valt att starta upp en ny skola i vår centrala fastighet i Trollhättan. Vi ser fram emot att välkomna alla elever nästa höst, säger Ulrica Sjöswärd, Fastighetschef i Göteborg och Malmö.

-Det är väldigt viktigt för oss att vi har en lokal som ligger centralt, är modern och anpassad specifikt för vår gymnasieverksamhet.

Därför är vi väldigt nöjda med att Kungsleden kunnat möta oss i detta, säger Patrik Wigelius, gymnasiechef för Realgymnasiet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>