Hem EFTER PLUGGET Einar Gunnarsson får hedersomnämnandet ”Årets Lärarstudent” för sina insatser inom skola

Einar Gunnarsson får hedersomnämnandet ”Årets Lärarstudent” för sina insatser inom skola

Publicerat av: Redaktionen

Årets Vikarie är en utmärkelse där Pedagogpoolen uppmärksammar de lärarvikarier som har gjort en extra stor och betydelsefull insats på förskolor och skolor runt om i Sverige.

På kvällen den 19 januari 2017 delades utmärkelser ut för nionde året i rad. Einar Gunnarsson från Göteborg tog emot hedersomnämnande för Årets Lärarstudent.

”Det känns roligt och motiverande att ha fått ett hedersomnämnande. Jag läser just nu min master och det är väldigt givande att använda sina kunskaper och att hela tiden försöka bli en ännu bättre lärare. Att få testa olika metoder som man har lärt sig och att praktiskt förstå vad som fungerar gör att jag känner mig trygg i mitt arbete”, säger Einar.

Einar Gunnarsson får hedersomnämnandet ”Årets Lärarstudent” för sina insatser inom skola

Einar Gunnarsson

Juryns motivering för Årets Lärarstudent lyder: Einar är en lugn och trygg person som trivs med förändringar. Med ett stort engagemang för elever och lärande bidrar han till att skapa en mycket god arbetsmiljö. Han tar sig an olika utmaningar och gör alltid ett strålande jobb. En fantastisk lärarvikarie!

Det är förskolor och skolor som har nominerat vikarier. I juryn sitter Karin Jordås, generalsekreterare Mentor Sverige, Emma Rydell, bemanningschef Pedagogpoolen och Peder Hagen, VD Pedagogpoolen.

Syftet med utmärkelserna är att skapa ett intresse kring vikten av vuxna förebilder i skolan och vikariens betydelsefulla roll. Samtidigt vill vi hylla Pedagogpoolens alla fantastiska vikarier. ”Vi strävar efter att ständigt utveckla vår verksamhet. För oss är det viktigt att hela tiden ställa höga krav på oss själva när det gäller utveckling, trygghet, kvalitet och att inspirera vår personal att vara goda förebilder”, säger Peder Hagen, VD Pedagogpoolen. Totalt 40 av de 1200 vikarier, som under 2016 arbetat på skolor och förskolor genom Pedagogpoolen, blev nominerade till Årets Vikarie.

Einar är utbildad till grundskollärare på Island med inriktning engelska och danska. Han läser nu masterprogrammet på distans från Island.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>