Ida Rosén Branzell har illustrerat ännu en ny bok
Hem NYHETER Ida Rosén Branzell har illustrerat ännu en ny bok

Ida Rosén Branzell har illustrerat ännu en ny bok

Publicerat av: Redaktionen

Ida Rosén Branzell (Fellingsbro) har illustrerat ännu en ny bok som släpps i dagarna.

Det är ”Vem är rädd för Laban?” av Ann Maliniak – en barnbok för åldrarna 3-6 år. Boken har boksläpp i Stockholm i september och kommer att finnas på Blombergska bokhandeln i Lindesberg.

Ida Rosén Branzell – som bor och verkar i Fellingsbro, Lindesbergs kommun – är illustratör och konstnär med kärlek till böcker, text och skrivande. Hon har illustrerat ett 20-tal barn- och ungdomsböcker, men även gjort illustrationer till tidningar och företag.

Hon tycker om att låta sina bilder ha en grund i det handgjorda, och använder gärna både blyerts, tusch, akvarell och färgpennor. ”Jag jobbar gärna med känslor, miljö och djur- och naturmotiv och tycker om att smyga in små detaljer i mina illustrationer”, förklarar Ida Rosén Branzell

Boken har boksläpp i Stockholm nu i september och Ida kommer att delta på Bokmässan i Göteborg för boksignering vid förlagets monter fredag 29 september.

”Vem är rädd för Laban?”

Ida Rosén Branzell har illustrerat ännu en ny bok 2

”Försöker du skrämma mig? Du har ju nästan inga taggar, säger Josefina. När Laban får höra att han är liten och klen och inte kan skrämmas, ger han sig ut för att se om han kan hitta någon som blir rädd för honom. Till sist möter Laban en stor, arg och ganska retfull igelkott. Ingenting blir som han har tänkt sig. En finstämd berättelse om hur lätt det är att tro på vad andra säger.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>