Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad och Cosafe har tecknat ett centralt licensavtal
Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad och Cosafe har tecknat ett centralt licensavtal

Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad och Cosafe har tecknat ett centralt licensavtal

Publicerat av: Redaktionen

Cosafe och Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad har tecknat ett centralt licensavtal som omfattar stadens alla grundskolor och gymnasier.

Cosafe införs nu på cirka 170 skolor med totalt 16 000 användare.

Cosafe Skolsäkerhet har framgångsrikt använts i flertalet kommunala skolor i Stockholm stad sedan 2020, nu väljer Utbildningsförvaltningen att köpa in det till alla skolor.

Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad och Cosafe har tecknat ett centralt licensavtal”I händelse av incident som bråk, försvunnen elev, olycka eller PDV kan skolan kommunicera enkelt och snabbt. Rätt information skickas till rätt person vid rätt tidpunkt, vilket hjälper skolan att få kontroll över situationen och leda krishanteringen oavsett plats. Våra kunder känner sig tryggare, väl förberedda och kan minimera de skadliga effekterna av en kritisk händelse. Vi är stolta att Stockholm stad valde Cosafe“, säger VD Alexis Nicou.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>