Aberdeens universitet och Learning Ladders använder Freshworks och förbättrar utbildningssektorn
Hem TEKNIK Aberdeens universitet och Learning Ladders använder Freshworks

Aberdeens universitet och Learning Ladders använder Freshworks

Publicerat av: Redaktionen

Behovet av riktigt bra och kundnära IT-servicesystem och CRM-lösningar växer när undervisningen flyttar från klassrummet till det digitala.

Freshworks levererar lösningar som gläder både studenter och anställda.

Ett av världens äldsta universitet, Aberdeen Universitetet, valde att ta in Freshservice för att förbättra den digitala upplevelsen och ge bättre service. Tidigare utfördes all IT-service genom mailkonversationer och därmed saknades lösningar för att kunna använda den data som skapades i interaktionen med användaren. Universitetet var sedan tvunget att exportera all data till en mjukvaruplattform hos tredjepart. Idag analyseras informationen direkt och man kan skapa egna insikter. En process som tidigare varit långsam och inte möjliggjort förbättrad service har nu övergått till att snabbt lösa användarnas problem samtidigt som det ger data tillbaka till IT-personalen.

Freshservice har inneburit att universitetet har kunnat gå över till att rapporter och analyser skapas internt och finns tillgängliga för all IT personal utan att dataexperter och kodare behöver tas in. Teamet på IT avdelningen växer hela tiden och Freshworks prismodell möjliggör för flexibel hantering av licenser samtidigt som Freshservice-systemet är AI-baserat och intuitivt. Det innebär ökad produktivitet hos personalen när det är dags att hantera förändringar i problem- och tillgångshanteringsverktyg. Med hjälp av FreshDesk Messaging har universitetet även minskat sina svarstider.

Aberdeens universitet och Learning Ladders använder Freshworks och förbättrar utbildningssektorn – Freshworks har sett till att vi har en modern, användarvänlig och flexibel lösning som har revolutionerat den service som vi levererar till studenter, lärare och kollegor både på campus och utanför. Inom åtta veckor hade vi möjlighet att hantera incidenter och förfrågningar och vi kunde få analysverktygen från dag ett. Det fina med plattformen är att du inte behöver koda för att få den att fungera, vem som helst kan ta information från serviceteamet och förvandla den till handling, säger Iain Cameron, User Service Manager for Digital and Information Service på Aberdeen Universitetet.

 Personliga CRM erfarenheter för förbättrat lärande

Learning Ladders erbjuder ett allt i ett-system som är designat för att stödja lärare, föräldrar och barn med varje del av lärandet, både hemma och i skolan. Enastående kundservice är hjärtat i verksamheten men många parallella system innebär en fördubbling av arbetet och många fel i kundkontakten.

När Learning Ladders började använda Freshsales, Freshmarketer och Freshdesk kunde en gemensam syn på kundupplevelsen skapas där det var lätt att hantera ny och existerande verksamhet och förbättra serviceerbjudandet. Freshworks CRM-lösning inkluderar:

  • Försäljningssekvens Freshsales för att följa alla ärenden med dedikerade och automatiserade arbetsflöden för en sömlös upplevelse.
  • Integrering med Freshmarketer för att leverera personlig och automatisk kommunikation med kunderna
  • Kunskapsbas på Freshdesk för att skapa en omfattande samling av FAQ:s och supportartiklar
  • Rapportering och analys för att förstå vad träningsskolor behöver och skräddarsy resurserna därefter

– Ett år efter att ha implementerat Freshworks CRM-lösningar så är de nu en oumbärlig del av vår dagliga verksamhet. I själva verket har Freshsales helt ersatt e-post i all vår kundkommunikation. Genom att automatisera så mycket av kundresan som möjligt har vi förbättrat teamets effektivitet men även levererat mycket mer riktad kommunikation till kunderna och ökat andelen kunder som stannar med oss från 65 procent till 90 procent, säger Stella James, Chief Commercial Officer på Learning Ladders.

Freshworks Refresh 2021 är ett hybridevent som går av stapeln både live och online från Las Vegas den 11 november 2021. Universitetet i Aberdeen och Learning Ladders är på plats och berättar om sina upplevelser och arbete med Freshworksplattformen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>