Hem NYHETER Läromedelsförlag köper upp konkurrent

Läromedelsförlag köper upp konkurrent

Publicerat av: Redaktionen

Efter årsskiftet stod det klart att NA Förlag köper upp stora delar av förlaget Lindéns Läromedel och Litteratur.

NA Förlag har tidigare endast gett ut läromedel inom gymnasie- och vuxenutbildning men meddelar att de under 2019 kommer att bredda sin utgivning.

Läromedelsförlag köper upp konkurrent

NA Förlag köper upp Lindéns Läromedel och Litteratur

– Vi vill växa till att bli ett heltäckande förlag med läromedel för alla åldrar och nivåer, säger Jonas Paulsson VD NA Förlag.

Köpet är en del i NA Förlags satsning för grundskolan och delar av Lindéns Läromedel och Litteratur kommer under året att ges ut på nytt under NA:s format.

– Böckerna har ett bra och pedagogiskt innehåll, vi är imponerade över Lindéns snabba och starka positionering på marknaden och ser helt klart förvärvet som en marknadsfördel för oss själva, säger Jonas Paulsson VD NA Förlag.

Överlåtelsen skedde formellt den 1:a januari 2019.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>