Hem FORSKNING Pedagoger startar terminen med två av världens främsta skolutvecklare

Pedagoger startar terminen med två av världens främsta skolutvecklare

Publicerat av: Redaktionen

IT-kanalen är inbjudan att bevaka nu på Tisdag den 16 augusti RFKL´s event i Kalmar.

Där TVÅ av världens främsta skolutvecklare, James Nottingham och Martin Renton, besöker Kalmar för att föreläsa om vad som krävs för att skapa en utforskande, nyfiken och lustfylld lärmiljö i klassrummet.

Drygt 600 pedagoger och skolledare från hela länet deltar på föreläsningen.

Pedagoger startar terminen med två av världens främsta skolutvecklare

Föreläsarna, som båda har jobbat i flera länder med skolpedagogik och utvecklingsarbete, kommer under tisdagen att föreläsa om hur man motiverar elever till att utvecklas maximalt i skolan och vilka metoder som är framgångsrika.

De kommer även att inspirera och visa hur en utvecklingsprocess planeras och arbetas fram.

Föreläsningen ingår i ett projekt som sträcker sig fram till juni 2018 och där såväl James Nottingham och Martin Renton återkommer till länet vid flera tillfällen. I arbetet ska flera insatser implementeras i skolan för att höja elevers motivation. Det övergripande projektet finansieras av Mönsterås kommun samt till vissa delar av Regionförbundet i Kalmar län.

Tid: Tisdagen den 16 augusti kl. 9.30 – 14.30

Plats: Kalmarsalen, Kalmar

RFKL – Regionförbundet Kalmars Län

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>