Hem EFTER PLUGGET Nu lanseras lektionbemanning.se

Nu lanseras lektionbemanning.se

Publicerat av: Redaktionen

Ny lärarvikarietjänst vänder sig till lärare och skolor. Läraren kan enkelt anmäla sig via systemet och blir sen tillgänglig och bokningsbar de timmar hen själv anger för skolor som behöver lärarvikarier. Läraren bestämmer alltså själv de tider hen skall vara bokningsbar i systemet.

fnpp8jajrmux92tm5kns

www.lektionbemanning.se

Sverige och svenska skolor står inför en enorm utmaning framöver. Utmaningen består i att fylla lärarplatser med kompetent personal för att kunna utbilda barn och ungdomar. Lektion bemanning tar ett lite nytt och annorlunda grepp kring problemet med fokus på att möjliggöra för befintliga lärare att lägga ut extra timmar för att hjälpa till som vikare eller extra resurs. På så sätt frigör man kompetenta, behöriga lärare på marknaden på ett sätt som är enkelt för skolor att boka.

Både lärare, skolor och framförallt elever tjänar på att frigöra mer tid från fler behöriga lärare på marknaden. I ett unikt samarbete med Lektion.se, Sveriges största sajt för lärare, hoppas teamet på Lektion bemanning att många lärare skall nappa på möjligheten. Vi riktar oss först och främst till behöriga lärare men kommer naturligtvis att följa marknaden och behovet. Vi tror dock att det är viktigt att skolor får tillgång till mer kompetenta lärarvikarier.

Så här fungerar det för lärarvikarien:

1) Läraren gör en intresseanmälan via hemsidan.

2) Vi granskar och godkänner läraren in i systemet.

3) När läraren blivit godkänd kan hen enkelt lägga in de tider hen kan arbeta.

4) Lektion bemanning har koll på timmarna och fakturerar skolan och betalar ut ersättning till läraren.

Så här fungerar det för skolan:

1) Skolan skickar en förfrågan via hemsidan.

2) Skolan kontaktas av Lektion bemanning och blir godkänd i systemet

3) Skolan kan sen boka vikarier via systemet, eller få hjälp av oss.

4) Skolan faktureras de timmar man använt vikarien.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>