Hem EFTER PLUGGET Consid ingår samarbete med CSN

Consid ingår samarbete med CSN

Publicerat av: Redaktionen

IT- och managementbolaget Consid deltar i Centrala Studiestödsnämndens nya ramavtal för IT-konsulttjänster.

Avtalet ger Consid möjlighet att ge CSN stöd i bland annat systemutveckling och projektledning. CSN uppskattas köpa tjänster för 50 miljoner kronor årligen.

Consid ingår samarbete med CSNCentrala Studiestödsnämnden (CSN) är en svensk myndighet som lyder under Utbildningsdepartementet. Med huvudkontor i Sundsvall arbetar myndigheten med att betala ut bidrag och lån till studerande. Varje år betalar CSN ut cirka 23 miljarder kronor till närmare 900 000 studenter. Från och med den 1 januari 2017 träder CSN:s nya ramavtal i kraft, där det snabbväxande IT-bolaget Consid blir en av leverantörerna inom IT- och managementkonsulttjänster. Företaget får möjlighet att leverera tjänster inom systemutveckling och projektledning, där bland annat Java-utvecklare efterfrågas.

Alla konsulttjänster från Consid levereras på plats i Sundsvall. Consid har kontor på 13 orter runtom i Sverige med verksamhet i Sundsvall sedan 2013. K-G Sjöström regionansvarig Consid Sundsvall är mycket glad över möjligheten att leverera till CSN:

– Consid har en gedigen kunskap inom systemutveckling och en mycket djup kompetens inom Java. Genom bland annat vår återkommande Java Summit, men även andra kompetensträffar, vill vi bidra till att höja kunskapen inom Java specifikt och systemutveckling rent generellt i regionen. Vi ser därmed fram emot att få vara med och hjälpa CSN i det spännande arbete de har framför sig de närmsta åren.

CSN uppskattas köpa tjänster för 50 miljoner kronor årligen. Avtalet börjar löpa 1 januari 2017 och gäller över två år med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>