Olinsgymnasiet förvärvar Vänergymnasiet
Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Olinsgymnasiet förvärvar Vänergymnasiet

Olinsgymnasiet förvärvar Vänergymnasiet

Publicerat av: Redaktionen

Olinsgymnasiet i Skara AB har den 4 juli 2022 fullbordat förvärvet av samtliga aktier i Vänergymnasiet AB, som bedriver den fristående gymnasieskolan ”Vänergymnasiet” i Mariestad.

Parterna i affären har bestämt sig att inte lämna ut närmare detaljer kring transaktionen.

Vänergymnasiet (www.vanergymnasiet.se) etablerades 2002 och utbildar elever till olika yrken inom fordons- och transportbranschen, respektive Restaurang- och livsmedelsbranschen.

Olinsgymnasiet förvärvar VänergymnasietOlinsgymnasiet (www.olinsgymnasiet.se) är en fristående gymnasieskola med verksamhet i centrala Skara och Götene, Västra Götalands län.

Olinsgymnasiet företräddes av Front Advokater, vars team av jurister bestod bl.a. av Managing Partner Bob Lee och Laura Shwan.

Vänergymnasiet företräddes av advokaterna Bengt Ringqvist och Hannes Hugo-Persson, Advokatfirman Lindgren & von Hofsten AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>