JENSEN grundskolas antagning utan anmärkning i tillsyn av Skolinspektionen
Hem SkolNivåGrundskola JENSEN grundskolas Örebro antagning utan anmärkning i tillsyn av Skolinspektionen

JENSEN grundskolas Örebro antagning utan anmärkning i tillsyn av Skolinspektionen

Publicerat av: Redaktionen

I en granskning av friskolor utförd av Skolinspektionen gällande antagning hittade man brister hos 24 av 30 granskade skolor.

JENSEN grundskola klarade tillsynen utan anmärkning.

JENSEN grundskolas antagning utan anmärkning i tillsyn av SkolinspektionenJENSEN grundskola Örebro är en av de 30 skolor vars antagning har granskats av Skolinspektionen. Skolans antagning bedömdes fungera i enlighet med styrdokument helt utan anmärkningar. Även JENSEN grundskola Göteborg har granskats under föregående år, även den utan brister.

”Det är betryggande att få bekräftat av Skolinspektionen att vi uppfyller alla krav kring antagningen.” säger Anna Wiger Jensen vVD JENSEN education.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>