Yubo blir den första plattformen att skapa en NFT-marknad för GenZ
Hem EFTER PLUGGET Yubo blir den första plattformen att skapa en NFT-marknad för GenZ

Yubo blir den första plattformen att skapa en NFT-marknad för GenZ

Publicerat av: Redaktionen

 Efter Yubos tidigare framgång med digitala samlarobjekten Pixels som lanserades i juli 2021, släpper den sociala plattformen nu sin första NFT-kollektion kallad ”Randos” i slutet av april.

NFT-kollektionen är en del av ett större ”socialize and earn”-koncept skapat för att ge Yubos användare och Rando NFT-innehavare möjlighet att skapa verkligt värde.

Yubo har 60 miljoner användare globalt och blir nu den enda sociala plattformen som kan leverera verkligt ägande till sina Gen Z-användare. NFT-kollektionen kommer att bestå av 10 000 digitala konstverk och medför en ny typ av ägande för dem som köper dem.

Yubo blir den första plattformen att skapa en NFT-marknad för GenZYubo vill skapa en gemenskap och ett ömsesidigt värde för sina NFT-innehavare. NFT-ägare kommer att tjäna pengar på att göra det de redan gör på Yubo idag, som att vara värd för liveevenemang, skicka Pixels och andra sätt som gör att de kan äga en andel i Yubo och samtidigt generera intäkter till sig själv. Yubo planerar också att fortsätta att bygga vidare på sin ”socialize and earn”-ekonomi genom att introducera en kryptovaluta under 2023, som kommer att ge användare ytterligare värde, både på och utanför appen.

Idén till Yubos NFT-kollektion föddes ur direkta önskemål från användarna efter framgången med Pixels förra sommaren. Cirka 5 miljoner Pixels har skickats mellan Yubos användare sedan lanseringen för bara 9 månader sedan, och nu ser Yubo sin NFT-debut som ett naturligt nästa steg baserat på användarnas intressen och som plattformens första steg mot metaverse.

Rando NFT-innehavare kommer att ges nya möjligheter, både på Yubo och utanför appen, genom att:

  1. Tjäna pengar: Yubo kommer att dela intäkter och andra förmåner med Rando NFT-innehavare, via liveevenemang med exklusiva gäster, Pixel-samlingar med mera. Detta kommer att ge Rando-innehavare mer inflytande över Yubo.
  2. Token-ekonomi: Yubo kommer att introducera en kryptovaluta som kommer att finnas tillgänglig i mitten av 2023. Rando-innehavare kommer att få coins av denna valuta via Airdrop som en belöning för att de är tidiga med att bidra till plattformen.
  3. 3D Metaverse: Yubo kommer att skapa en 3D-miljö med avatarer i appen. Varje Rando-innehavare kommer att få en avatar i 3D-version av sin NFT.
  4. NFT-teknik: Rando-innehavare kommer att kunna visa upp sin NFT på andra plattformar som stöder NFT-teknik i form av profilfoton och genom att ansluta sina kryptovaluta-plånböcker.

Sedan nyheten lanserades bland Yubos användare den 13 mars har intresset varit stort – över 25 000 personer har på bara tre veckor gått med i Yubo NFT Discord i väntan på kollektionens lansering. NFT-kollektionen kommer att lanseras och finnas tillgänglig för köp på Yubos NFT-marknadsplats och baseras på Ethereum-blockkedjan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>