Hem NYHETER Fjärrundervisning införs igen för elever på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg

Fjärrundervisning införs igen för elever på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg

Publicerat av: Redaktionen

Trelleborgs kommun inför fjärrundervisning igen för alla elever på Söderslättsgymnasiet efter gårdagens beslut från Folkhälsomyndigheten att landets gymnasieskolor ska övergå till fjärr- eller distansundervisning.

Fjärrundervisningen för gymnasieelever i Trelleborgs kommun ska gälla från måndagen den 7 december 2020 fram till den 6 januari 2021.

Därefter fattas nytt beslut utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Syftet med fjärrundervisningen är att minska smittspridningen av coronaviruset.

Fjärrundervisning införs igen för elever på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg

Söderslättsgymnasiet, Trelleborgs kommun

Lunch för gymnasieelever med fjärrundervisning

Elever som går på Söderslättsgymnasiet och som har fjärrundervisning kan hämta lunch på Söderslättsgymnasiet och på utvalda grundskolor i Trelleborgs kommun.

Även gymnasieelever som är folkbokförda i Trelleborg och som studerar på gymnasiet i annan kommun får hämta ut lunch på angivna skolor.

Mer information om lunch för elever med fjärrundervisning

Förskolor och grundskolor fortsatt öppna

Alla förskolor och grundskolor i Trelleborgs kommun är öppna som vanligt. Dock är samtliga Öppna förskolor stängda för att minska risken för smittspridning av coronaviruset.

Läs mer om vad som gäller för skolverksamheterna i Trelleborgs kommun. 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>