Hem EVENT Full aktivitet på årets Campusmässa för och med studenter och företag!

Full aktivitet på årets Campusmässa för och med studenter och företag!

Publicerat av: Redaktionen

Med våra olika verksamheter i fokus intresserade vi en mängd studenter!

Tre tävlingsgrenar med åtråvärt pris lockade naturligtvis och tävlingsandan var hög!

Full aktivitet på årets Campusmässa för och med studenter och företag!Alfred Nobel Science Park – Inkubera – Örebro universitet – Projekt Studentuppdrag arbetar alla med innovationer, företag, studenter, utveckling, entreprenörskap och coachning på något sätt. Under campusmässan möter vi besökarna gemensamt för att lotsa rätt inför framtiden.

Alfred Nobel Science Parks uppdrag är att möjliggöra utvecklingsprojekt mellan akademi, företag och offentliga aktörer. Vi anser att mer framgång nås med rätt samarbete!

Våra profil- och kompetensområden är Hälsa, vård och omsorg, Avancerad tillverkning (3d-printing och 3d-röntgen), Autonoma system samt Mat och måltid.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>