Hem FORSKNING Schweiziska prestigehögskolor inom hotell och restaurang väljer Unit4s Student Management-lösning

Schweiziska prestigehögskolor inom hotell och restaurang väljer Unit4s Student Management-lösning

Publicerat av: Redaktionen

Unit4 meddelar att Swiss Education Group (SEG) har tecknat ett femårigt kontrakt för Unit4s mjukvarulösning Student Management.

SEG är en gruppering av Schweiz ledande Hotel Management-högskolor, med fem skolor spridna över sju olika campus med sammanlagt över 6 500 studenter per läsår.

SEG erbjuder en mängd högkvalitativa fil-kand- och fil-mag-utbildningar inom turism, gastronomi, design och event, i partnerskap med universitet i Storbritannien och USA. darruppzfou2z1icuq22

SEG har en digital strategi där man vill förändra utbildningsupplevelsen för eleverna genom att använda sig av den senaste tekniken i klassrummen, för att bättre anpassa utbildningarna efter de olika branschernas (oavsett om det gäller hotell, gastronomi, och så vidare) verkliga förhållanden. Valet av Unit4 Student Management är en del av implementeringen av denna digitala strategi.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>