Smart schemaläggare ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi
Hem Nyheter Smart schemaläggare ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Smart schemaläggare ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Publicerat av: Redaktionen

Branschorganisationen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, välkomnar nu AI-uppstickaren Royal Schedule som ny medlem.

Smart schemaläggare ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Med hjälp av algoritmer och artificiell intelligens har de utvecklat en schemaläggningslösning som sparar tid och minskar antalet håltimmar.

Swedish Edtech Industry samlar företag som levererar utbildningsteknologi till utbildningssektorn och vår nya medlem Royal Schedule är ett bra exempel på den innovationskraft som kan lösa utmaningar i utbildningsväsendet, säger Jannie Jeppesen vd på branschorganisationen. Vi och våra medlemmar har redan startat flera branschövergripande initiativ för att underlätta och få smarta ekosystem på plats ute på skolorna och i utbildningssystemet för vuxna. Bland annat för att få it-tekniska standarder som ska underlätta informationsutbyte på plats. I moderniseringsresan vi måste göra är data centralt, därför känns det extra kul att en ny spelare på området nu är med och bidrar till branschens gemensamma arbete och tar ansvar för utvecklingen, avslutar Jannie.

“Som leverantör av automatiska schemaläggningslösningar för utbildningsväsendet är det en naturlig del för oss att vara med i Swedish Edtech Industry för kunskaps- och informationsutbyte med andra leverantörer i branschen.” – Nikolaos Kalkitsas, VD Royal Schedule

Smart schemaläggare ny medlem i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Royal Schedule: grundades av studenter på KTH, som med teknikens hjälp såg stora möjligheter att automatisera och effektivisera schemaläggning, en hittills tidskrävande och komplex uppgift inom administrationen hos skolor och lärosäten.

Edtech: Står för Educational Technology. Branschen omfattas av en bredd av tjänster och produkter såsom läromedel, lärresurser, provverktyg, lärplattformar, administrativa system, hårdvara, nätverk, kommunikationslösningar och kompetens.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>