Hem EFTER PLUGGET e-Lärande för finskspråkiga kommuner

e-Lärande för finskspråkiga kommuner

Publicerat av: Redaktionen

Varför e-Lärandet för finskspråkiga kommuner.

Forskning visar att e-Lärandet ger bättre resultat för eleven än undervisningen i klassrummet.

Läraren på nätmiljöer ger bättre och mer individuell feedback till individen än klassrummet har möjlighet till.

Kostnadseffektiva läromaterial nås av alla skolor och individen når kunskapen i mobilen likaväl som i datorn it-pedagogen.se överallt.

Informationen kan hållas alltid dagsfärska.

Effektiva transparenta e-Lärandet

Goda förutsättningar för lärandet kan skapas på flera sätt. Det centrala är hur vi kan skapar och bygger effektiva lärarteam som har en bra problemlösningskapacitet till olika elevers förutsättningar. e-Lärandet för lärarteamet tar bort ensamheten för lärare i klassrummet.

Finkspåkiga lärarteam samarbetar

Alla 56 finkspråkiga kummuner kan samarbeta genom nätmiljöer och erbjuda sin speciella kompetens för att kunna tillsammans ordna exempelvis den undervisning i språk och kommunikation som ingår i deras specialkompetens. Finksspråkiga journalister på eLärandet kan leddas av journalister.

Tillgång till bredband högre än tillgång till kursböcker

Två tredjedelar av alla hushåll och företag i Sverige hade tillgång till bredband på minst 100 Mbit/s

I Stockholm har 88 procent av hushållen tillgång till 100 Mbit/s faktisk hastighet.

Framgångsrikt lärarteam har vi skapat i en läromiljö som ständigt förbättrar möjligheterna för olika behov. Där lärarna drar nytta av varandras olikheter, där vi tar beslut som håller för genomförande, där team medlemarna tar ansvar och där vi håller fokus på syfte och mål. Bra läromiljö handlar också om hur lärarna kan samarbeta och nyttja varandras kompetens. Det är enkelt i en digital eLäromiljö och mycket svårare i klassrummet eftersom lärargruppen kan se varandra alltid överallt och lämnar deras arbete är transparent för skolledningen och andra lärare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>