Hem Nyheter Sollentuna Kommun blir ny kompetenspartner till SETT

Sollentuna Kommun blir ny kompetenspartner till SETT

Publicerat av: Redaktionen

I år välkomnar SETT Sollentuna Kommun som ny kompetenspartner.

Att vara kompetenspartner handlar om att aktivt medverka med innehåll och erfarenheter kring skolans utveckling och dela med sig av dessa till kollegor ute i landet.

Dessutom deltar över 120 Sollentunalärare på SETT för inspireras och utvecklas vidare i sin profession.

Sollentuna Kommun blir ny kompetenspartner till SETT

– För oss i Sollentuna kommun är SETT ett perfekt tillfälle att träffa nuvarande och framtida kollegor, säger förvaltningschef Lee Orberson. Det finns ett stort intresse för oss som skolkommun, inte minst kring våra digitala satsningar och på SETT kan vi visa exempel på hur vi arbetar.

Man träffar våra pedagoger både i de större föreläsningarna, men också i mindre workshops och föreläsningar i vår monter.

Konferensprogrammet på SETT ger inspiration direkt från lärare, förskollärare och skolledare som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära. Varje vecka presenteras nya talare till programmet med målet att erbjuda viktiga, aktuella och inspirerande insikter och idéer till Sveriges alla lärare och skolledare.

Hela programmet finns här www.settdagarna.se

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>