Sollentuna Kommun blir ny kompetenspartner till SETT

I år välkomnar SETT Sollentuna Kommun som ny kompetenspartner.

Sollentuna Kommun blir ny kompetenspartner till SETT 1Att vara kompetenspartner handlar om att aktivt medverka med innehåll och erfarenheter kring skolans utveckling och dela med sig av dessa till kollegor ute i landet. Dessutom deltar över 120 Sollentunalärare på SETT för inspireras och utvecklas vidare i sin profession.

– För oss i Sollentuna kommun är SETT ett perfekt tillfälle att träffa nuvarande och framtida kollegor, säger förvaltningschef Lee Orberson. Det finns ett stort intresse för oss som skolkommun, inte minst kring våra digitala satsningar och på SETT kan vi visa exempel på hur vi arbetar. Man träffar våra pedagoger både i de större föreläsningarna, men också i mindre workshops och föreläsningar i vår monter.

Konferensprogrammet på SETT ger inspiration direkt från lärare, förskollärare och skolledare som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära. Varje vecka presenteras nya talare till programmet med målet att erbjuda viktiga, aktuella och inspirerande insikter och idéer till Sveriges alla lärare och skolledare.

Hela programmet finns här www.settdagarna.se