Hem TEKNIK Sony Professional Solutions i nytt samarbete med ‘UbiCast’

Sony Professional Solutions i nytt samarbete med ‘UbiCast’

Publicerat av: Redaktionen

UbiCast’ – ledande inom video och streaming för utbildningssektorn.

Sony Professional presenterar i dag ett nytt samarbete med tredjepartspartnern UbiCast, Europas ledande bolag inom föreläsningslösningar.

Sony Professional Solutions i nytt samarbete med ‘UbiCast’

Det nya samarbetet är ett resultat av Sonys önskan om att bidra till att skapa så goda inlärningsupplevelser för studenter som möjligt.

– oberoende av undervisningsmiljö. Genom att integrera UbiCast-lösningen i Sonys portfölj får högre utbildningsinstutitioner möjligheten att enkelt ladda upp föreläsningar och presentationer med slående kvalitet. Lösningen skapar också större flexibilitet genom att erbjuda studenter möjligheten att följa föreläsningarna från andra städer utanför undervisningsrummet.

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>