Hem APPAR Plotagon Education fungerar nu på Chromebooks

Plotagon Education fungerar nu på Chromebooks

Publicerat av: Redaktionen

Sedan januari har man kunnat installera Android-applikationer på Chromebooks, vilket ger möjligheter till mer avancerade typer av program än de man normalt sett kunnat köra via Googles molntjänster.

Utbudet av applikationer för Chromebooks har hittils varit tunt och många Android-applikationer har inte fullt ut dragit nytta av de tekniska fördelarna med att använda en Chromebook i stället för exempelvis en läsplatta eller telefon.

Plotagon Education fungerar nu på ChromebooksPlotagon Education är en applikation som redan idag finns tillgänglig för PC, Mac, iPad och iPhones samt Android. Den senaste uppdateringen, som innehåller nytt historiskt material, undertexter samt exempelfiler, kan även installeras på Chromebooks.

Plotagon Education vann förra årets Red Dot design award för sitt unika användargränssnitt, som låter användaren skapa en animerad film genom att skriva en text.

Det är anpassat för att användas för både läsplattor, telefoner men framför allt datorer, vilket gör den nya uppdateringen till ett fantastiskt tillskott för Chromebook-användare som vill testa litet mer kraftfulla appar.

Plotagon Education erbjuder en gratis 30 dagars testperiod så att lärare och elever kan testa att använda programmet i sin undervisning på plotagoneducation.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>