Hem NYHETER Watma Education väljer CoSafe Skolsäkerhet

Watma Education väljer CoSafe Skolsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Utbildningskoncernen Watma Education väljer CoSafe för att tillgodose behovet inom larm, incidenthantering och smart kommunikation.

Watma Education driver utbildningar under namnen Fria Läroverken, Nordic International School, Kronoberg Skola, KF-utbildning samt Kunskapscompaniet.

Totalt har koncernen ca 4000 elever och 450 medarbetare.

Inom Watma Education är fyra bolag huvudmän till de olika verksamheterna:

  • Watma Education väljer CoSafe Skolsäkerhet

    Fria Läroverken i Sverige AB är huvudman för gymnasieskolorna Fria Läroverken i Karlstad, Linköping, Malmö och Norrköping samt för resursskolan KF-Utbildning i Norrköping.

  • Gymnasieskolor i Syd AB är huvudman för gymnasieskolorna Fria Läroverken i Kalmar, Karlshamn och Ystad.
  • Kunskapscompaniet Gymnasium KCGY AB är huvudman för gymnasieskolan Kunskapscompaniet Gymnasium i Eskilstuna.
  • Nordic International School AB är huvudman för grundskolorna Nordic International School i Kalmar, Karlstad, Norrköping och Trollhättan samt Kronoberg Skola i Växjö.

– Att bygga och värna om säkerhet på våra skolor är en självklarhet. Nu har vi ytterligare ett verktyg som underlättar detta för våra anställda på alla enheter samt verksamheter i landet. CoSafe ger oss nu det praktiska kommunikativa alternativet som saknats i en akut larmsituation, säger Ronny Ståhling, Watma Education.

– Vi är så glada att Watma har valt CoSafe och stolta över att vår Skolsäkerhetslösning funkar för alla typer av skolor, från en enskild skola till stora utbildningskoncerner eller alla skolor under en kommuns utbildningsförvaltning. Kunderna uppskattar CoSafe och vi tror att det grundar sig i att plattformen är kundfokuserad och tagits fram i samarbete med kunderna, användarna och experter inom arbetsmiljö, säkerhet och krishantering, säger Alexis Nicou, CoSafe Technology AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>