Hem EVENT Åtta nominerade till Surfa Lugnt-priset 2017

Åtta nominerade till Surfa Lugnt-priset 2017

Publicerat av: Redaktionen

Nätkoll, Internet Camp och Andreas Glingfors är några av de åtta som har blivit nominerade till Surfa Lugnt-priset 2017.

De nominerade är en person, organisation eller ett projekt som genom sitt initiativ inspirerar till kommunikation, engagemang och kunskapsutbyte mellan unga och vuxna på nätet. Nu kan du rösta på din favorit.

Åtta nominerade till Surfa Lugnt-priset 2017

Från och med idag börjar omröstningen på Surfa Lugnts hemsida, surfalugnt.se, där alla kan vara med och rösta på sin favorit fram till den 15 januari 2017. Det tre kandidater som får flest röster går vidare som finalister, därefter utses vinnaren av en jury. Vinnaren presenteras i samband med Safer Internet Day den 7 februari 2017 då även priset på 25 000 kronor delas ut.
De nominerade till Surfa Lugnt-priset 2017 är:

1. Elza Dunkels

2. Friends

3. Internet Camp

4. Karlskronapolisen Andreas Glingfors

5. Lajks

6. Nätkoll – Attention Hisingen-Kungälv

7. Nätvandrarna

8. Trygga Barnen

Tidigare vinnare av Surfa Lugnt-priset är Andreas Skog och UngHästen (2016), elevkåren vid Polhemskolan i Lund (2015), Tjejzonens Storasystrar på nätet (2014), Ängdala Skolor (2013), Fritidsgården Kulan (2012).a

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>